Enjoy the magic of Light!


ENJOY !

Op de site Enjoy laat ik je "Trough my eyes" beleven wat ik zie als ik door mijn camera kijk.

Mijn werk bestaat zowel uit abstract en minimalistisch werk, als ook uit pure realistische foto's. Op locatie laat ik altijd even de omgeving op me inwerken, pas daarna ga ik zien! Want als je langer kijkt en het gevoel van de locatie hebt ervaren, dan pas ga je het verschil ontdekken tussen gewoon en bijzonder. Daaronder versta ik zowel alledaagse dingen, voorzien van magisch licht, als ook dingen die een ander misschien niet ziet, maar die mij persoonlijk raken.

Mijn interesse gaat niet specifiek uit naar één onderwerp, want het maakt niet uit wat je fotografeert. Je kunt alles met eigen ogen zien. Natuurlijk heb ik wel voorkeuren. Zoals architectuur en natuur, deze onderwerpen kom ik vaak tijdens reizen tegen. Natuur(lijk) is ook zo’n heerlijk onderwerp, want als fotograaf heb je een keur van mogelijkheden om er je eigen touch aan te geven.

Struin gewoon eens lekker door de foto’s heen. Spreekt mijn stijl je aan, kijk dan ook eens onder Smile, voor de mogelijkheden van een fotoshoot,  misschien ontmoeten we elkaar dan eens op een mooie locatie of in mijn studio.

Wie weet, tot ziens. 


Enjoy the magic of light!


  • No Comments

Powered by SmugMug Owner Log In