Untitled photo

Wedding Natalie & Chris


15 Augustus 2014 


Natalie & Chris are tying the knot!

Het is vrijdag 15 augstus 2014, zes  uur 's ochtends. De voorbereidingen voor de fotoshoot van een mooie Engelse bruiloft zijn klaar. De batterijen zijn vol, de kaartjes leeg, de fototas gevuld met twee body's, zodat ik twee favoriete objectieven snel bij de hand heb.

Donderdagavond ben ik naar de trouwlocatie geweest om de generale repetitie bij te wonen. Ik kon in de tussentijd het licht beoordelen en de beste plek voor de opnames bepalen. Heel fijn om daar alvast een idee van te hebben.

Alles zag er perfect verzorgd uit. Zowel het Paterskerkje als de feest locatie waren geheel gestyled door Atelier Grenier. Helma Verdonkschot weet met haar natuurlijke en creatieve stijl een kaal ogende zaal om te toveren tot een smaak- en sfeervolle chique feest locatie. Het beloofd een prachtige bruiloft te worden met 4 bruidsmeisjes, twee bloemenmeisjes en een bruidsjonkertje. 

Ik ben op weg  naar de bruid thuis, om daar de voorbereiding, drukte,  spanning  en de bijzondere momenten "vooraf" vast te leggen.

De bruid is een schoonheid!
De bruidegom chique en nerveus!

Een mooie dag is begonnen!

Na de huwelijksplechtigheid rijden we naar Atelier Grenier, voor de bruidsshoot.
Een authentieke boerderij van Helma en Erik, op een prachtige locatie met tal van romantische plekjes.

Vrolijkheid, stijl,  gezelligheid, spontaniteit, verliefdheid,
geluk, ontspanning, genieten,
Mr. & Mrs.
oude bomen, kleurige bloemen, prieel, romantiek, details, gastvrijheid
én
een blauwe oldtimer met champagne!

kenmerken de sfeer waarin de leuke fotoshoot op locatie heeft plaatsgevonden.
Maar al snel moesten we weer door naar de feest locatie. Waar de champagne, de felicitaties van familie en vrienden en het heerlijke diner op het bruidspaar wachtten.

Een late middagzon gaf de feestelijke zaal, nog meer sfeer. Na  een heerlijk diner kon ik nog een aantal familie-  en vriendenshoots maken.

Om ca. 20.00 uur reed ik moe, maar voldaan terug naar huis.

Natale en Chris,
ik wens jullie veel geluk toe, geniet van elkaar! Jullie waren een prachtig paar.

Bedankt voor jullie vertrouwen in mij, ik vond het geweldig om deze onvergetelijke dag voor jullie fotografisch "throug my eyes" vast te leggen.

Liefs Anki.


  • No Comments
Powered by SmugMug Owner Log In