MY ALBUMS


Reconstruction Art.

De reconstructie van de straat waaraan ik woon. Een heel jaar lang lag de weg open, er werd gebroken, gegraven, afgezet en gewalst. Tijdens de werkzaamheden door de mannen met oranje jassen, heb ik met mijn camera rondgelopen. Op zoek naar beelden, die duidelijk met de werkzaamheden te maken hadden, maar als zodanig niet herkenbaar zijn.

Het resultaat heb ik gebundeld in een album, als eerbetoon aan de mannen die door weer en wind hun werk doen.  • No Comments

ANDALUCIA  fotografisch reisverslag.


Een  fotografisch reisverslag van onze rondreis door het prachtige Andalusië. De reis ging langs Malaga, Sierra Nevada, Velez, Granada, Cordoba, Sevilla, Ronda, Jerez de la Frontera, Malaga.


Het was een reis met overweldigende natuur, met olijfbomen, zonnebloemen, bloesem, maar ook flamingo's. Cultureel was het een eldorado. 't Alhambra, de Mezquita, La Giralda, Real Alcázar, Plaza de Espagña, Plaza de Torres, Casa del Rey Moro, Puente Nuevo, Real Escuela Andaluza del Arte Ecuestre enz.  • No Comments


Boldogasszonyfa


Klik op deze link voor het album in te zien.


Jonapot!

In 2010 werd ik door Fred Scholte, uitgenodigd om met een groep fotografen naar Hongarije te gaan. Fred heeft daar een heerlijk verblijf, Almahof, waar hij graag gasten ontvangt. Het was een gezellige, zeer inspirerende tijd, met een groep van 9 fotografen die allen op een eigen wijze hun belevingen in beeld brengen.

Prachtige landschappen, vroeg opstaan en samen de zon zijn opkomen, plaatsjes waar de tijd leek stil te staan, hartelijke gastvrije mensen, de stad Pécs, met haar markt vol zigeuners, die de mooiste dingen aan de man wilden brengen, wijn proeven op een oud wijngoed in de heuvels, landproducten kopen bij de boerderij, het oude kerkje in serene rust, het dorpscafé, de ooievaars op het nest, het prachtige oude kerkhof.............. de week was te kort. We hebben genoten!

Dit album heb ik gemaakt, als dank voor de gastvrijheid van Fred.
Hierin heb ik de foto's van de fotografen Alphons, Fred, Janneke, Lisa, René, Nico, Esther, Mijzelf en Marlou verwerkt. 

Bladerend door het album, herinner ik me de mooie momenten samen.
Bedankt aan jullie allemaal X.

Powered by SmugMug Owner Log In